Voor particulieren

“Zonnepanelen lelijk? Ieder huis vraagt om maatwerk.”

JESSE KLOOSTERHUIS  |  VOLOPZON

Wij denken met u mee.

Waarom zou u kiezen voor zonnepanelen op uw dak?

ZELF STAPPEN ONDERNEMEN TEGEN KLIMAATVERANDERING

Een investering in zonnepanelen is niet alleen goed voor uw jaarlijkse energierekening, maar ook voor het milieu. Door te investeren in groene energie verlaagd u direct de CO2 uitstoot die u anders via de verbranding van fossiele brandstoffen zou verbruiken. De CO2 belasting van de productie van de zonnepanelen wordt in het eerste jaar al vereffend door uw overstap op groene energie!

EEN LAGE ENERGIEREKENING

Nederland heeft een gunstig klimaat voor zonnepanelen: dit zorgt ervoor dat een investering in zonnepanelen ervoor zorgt dat u aanzienlijk gaat besparen op uw energierekening. Door zelf uw eigen energie op te wekken bespaart in in de kosten van de netstroom die u anders zou verbruiken. Een gemiddeld Nederlands gezin kan al snel 60% van het energieverbruik zelf opwekken!

FISCALE REGELINGEN HELPEN U

Voor particuliere afnemers van zonnepanelen geldt een salderingsregeling, wat inhoudt dat de energie die uw huis in de zomer opwekt automatisch wordt verrekend met de energie die u ‘s winters van de netstroom verbruikt. De overheid garandeert hiermee een terugverdientijd van ongeveer 7 jaar. Daarnaast geeft de Belastingdienst nog een extra stimulans: als particulier zonnepanelen investeerder mag u de BTW van de investering terugvragen. Wij helpen u graag hierbij!

WAAROM NU AL INVESTEREN?

Zonnepanelen worden steeds goedkoper! Het is op dit moment zo betaalbaar dat elke gemiste zonnestraal eigenlijk een gemiste kans is.

Waarom kiezen voor VolopZon?

Goed advies, niet op afstand, wel op maat!

Waarom zou u kiezen voor VolopZon?

Vele particuliere afnemers gingen u voor! VolopZon is op een aantal manieren anders dan andere zonnepanelen installateurs.

PERSOONLIJK CONTACT

Wij hechten veel waarde aan korte lijntjes tussen sales en uitvoering. VolopZon is een kleinschalig bedrijf waardoor we snel kunnen schakelen. Uw eerste contactpersoon is doorgaans ook de professioneel uitvoerder van de installatie, dit vergroot de toegankelijkheid, en zorgt ervoor dat u een duidelijk aanspreekpunt heeft voor nazorg. Wij maken een offerte speciaal op maat voor uw situatie. Deugdelijk ingemeten en goed onderbouwd, dus geen verrassingen achteraf.

VOLOPZON GARANTIE

Wij leveren al onze diensten en producten met VolopZon Garantie. Wij vinden dat de kwaliteit van onze dienstverlening pas echt wordt gedemonstreerd op momenten dat er iets mis zou kunnen gaan. Problemen netjes oplossen vereist meer toewijding dan een kant-en-klare installatie afleveren. Wij rekenen nooit kosten voor nazorg, en geven twee jaar garantie op de installatie; daarna handelen we de fabrieksgaranties voor 10 jaar af.

SPECIALISTISCH MAATWERK

VolopZon staat ook bekend om het professioneel uitvoeren van specialistisch maatwerk. Ieder dak is uniek, en dat vraagt soms om creatieve oplossingen. Daarnaast hebben wij een metaalwerkplaats in specialistische installaties. Denk hierbij aan off-grid installaties op vakantiehuizen of tiny houses, of het plaatsen van panelen op daken waar constructieve aanpassingen voor nodig zijn.