Werkwijze

Werkwijze

BEZOEK OP LOCATIE

Als u een offerteverzoek heeft ingediend bij VolopZon dan komen wij vrijblijvend langs op locatie voor een inventarisatie. Op locatie bekijken we de energieaansluiting, de stoppenkast, de dakconstructie en de jaarafrekening van uw stroomleverancier. Daarbij nemen wij alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Onze ervaring leert dat een bezoek op locatie een prettig open klantencontact oplevert en dat wij, bij uitvoering van de opdracht, goed voorbereid te werk kunnen gaan. Daardoor kunnen we een scherpe prijs aanbieden die we combineren met een persoonlijke benadering.

OFFERTE OP MAAT

Binnen enkele dagen na het bezoek op locatie sturen wij u een gespecificeerde offerte waarin de besproken mogelijkheden in detail worden uitgewerkt. Hiermee heeft u een helder overzicht van de gemaakte keuzes en overzicht op de kosten. Door onze zeer specifiek op maat gemaakte offertes kunnen wij regelmatig goedkoper zijn dan andere aanbieders.

INKOOP

Als u akkoord gaat met de offerte, vragen wij u de materiaalkosten vooraf te voldoen waarna wij zorg dragen voor de inkoop. Eén van onze vooraanstaande leveranciers is Zonnemarkt B.V in Almere, een bedrijf met jarenlange ervaring in het veld met een goede basis voor garanties.Daarnaast stelt het niet hebben van een eigen voorraad ons in staat een zeer grote variatie aan materiaal te bestellen waarmee wij bijzonder klantgericht kunnen werken, zonder daar extra kosten aan te hebben.

“VolopZon staat altijd klaar als wij vragen hebben”

MONTAGE

Montage vindt over het algemeen enkele weken na het tekenen van de offerte plaats. Bij systemen onder de 5000 Watt kunnen we doorgaans in één dag opleveren. Ook bij de montage hechten wij waarde aan zorgvuldigheid en aandacht.

NAZORG & GARANTIES

Na het opleveren van de zonnepanelen helpen wij u met het aanmelden van het systeem bij uw energieleverancier. VolopZon biedt 2 jaar VolopZon garantie voor het installatiewerk. De zonnepanelen hebben 25 jaar vermogensgarantie tot 80%, de omvormers hebben 10 jaar fabrieksgarantie. Ook bij vragen of zorgen na installatie zijn wij te allen tijde bereikbaar, en altijd bereid een eventueel bezoek te brengen.